Lieksan airsoftaajien keskustelupalsta. Täällä ilmoitetaan tulevat pelit ja saat tietoa pelipaikoista.
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Sinustako kerhomme vääpeli?
King Arms midcap lippaat ja Marui G36c I_icon_minitimeLa Kesä 30, 2012 11:14 pm kirjoittaja Masterofmayhem
Asento! Lepo! Asento! Nyt moukut kuulolla. Very Happy

Kerhomme johto on tietoinen siitä, ettemme ole tänä vuonna pystyneet vetämään pelejä niin aktiivisesti, kuin olisimme halunneet. Syynä tähän on kaikki turhanpäiväinen, kuten oikean elämän kiireet. Haluamme tähän muutoksen.

Tästä syystä etsimme nyt vapaaehtoista henkilöä kerhomme riveistä. Tämä vapaaehtoinen toimisi kerhon …

Kommentit: 0
Heinäkuu 2019
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
KalenteriKalenteri

Jaa
 

 King Arms midcap lippaat ja Marui G36c

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Masterofmayhem
Hallinnoija
Hallinnoija
Masterofmayhem

Viestien lukumäärä : 102
Join date : 31.05.2011
Ikä : 33
Paikkakunta : Kajaani/Kuopio/Lieksa

King Arms midcap lippaat ja Marui G36c Empty
ViestiAihe: King Arms midcap lippaat ja Marui G36c   King Arms midcap lippaat ja Marui G36c I_icon_minitimeSu Kesä 05, 2011 9:50 pm

King Armsin lippaat näyttävät täysin samoilta, kuin muidenkin valmistajien lippaat. Ne ovatkin lähes 100% samanlaisia niin ulkoisesti, kuin sisäisestikin. Jokin niissä silti on, kun eivät pirulaiset millään mene aseeseen kiinni. Jos omistat näitä lippaita, tulet huomaamaan, että ne jäävät joitain millejä liian ulos lukittuakseen kunnolla paikoilleen.

Syynä tähän on lippaan syöttöaukon pohjassa olevat "ohjainreunat". Eli siis se loiva mutka syöttöaukon pohjassa. Kun sitä vertaa muiden valmistajien lippaisiin, huomaa että sehän onkin hieman korkeammalla kuin muilla. Syöttöaukko itsessään ei ole lainkaan matalampi, tai kapeampi, mutta tuo pieni osa on isompi. Ensimmäisenä mieleen tulisi hioa sitä jotenkin, mutta sinne on pirun vaikea päästä käsiksi.

Ratkaisuna tähän on ottaa hiomapaperi käteen ja hioa aseen lipaskuilun syöttöputken päätä. Siis sitä mikä tulee lippaan syöttöaukkoa vasten. Syöttöputkea ei missään nimessä hiota lyhyemmäksi, vaan ainoastaan sen päätä hieman kavennetaan. Putki on tehty paksusta muovista, eikä ole moksiskaan pienestä kavennuksesta, kunhan kavennat vain tarvittavalta pituudelta, et koko matkalta. Kun syöttöputki on päästään ohuempi, menee se paremmin King Arms lippaiden kanssa yhteen ilman, että sillä olisi mitään vaikutusta muiden lippaiden kanssa toimimiseen. King Arms midcap lippaat ja Marui G36c Lipask10

HUOM: Hionnan jälkeenkin King Arms lippaat ovat tiukkoja, joten niitä asettaessa lipaskuiluun saa käyttää hieman voimaa ensimmäisillä kerroilla. Ne kuitenkin löystyvät siitä ajan kanssa ja hetken päästä ei edes huomaa, mitkä ovat KA lippaita ja mitkä muita.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://lieksaairsoft.palstani.com
 
King Arms midcap lippaat ja Marui G36c
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Lieksa Airsoft :: Kerhotoiminta :: Varusteet ja kaupat :: Varustetuunaus ja kikat-
Siirry: